• 200 g. daržovių ar borlotti pupelių, šviežių arba džiovintų ir pernakt mirkytų
  • 1 laurų lapas
  • 1 sutrintas pomidoras
  • 1 mažas nuluptas pomidoras
  • 1 bulvė
  • Jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Alyvuogių aliejaus
  • 4 bryzeliai smulkiai pjaustytos rūkytos pančetos (vytintų lašinukų) ar kumpio
  • 2 maži nulupti ir smulkiai pjaustyti raudonieji svogūnai
  • 2 nuskustos ir pjaustytos morkos
  • 2 nuvalyti ir pjaustyti salierų stiebai
  • 1/2 pjaustyto pankolio svogūnėlio
  • 3 nuluptos ir smulkiai pjaustytos česnako skiltelės
  • Sauja šviežių bazilikų lapelių ir stebelių
  • Makaronai
  • 800 g. konservuotų slyvinių pomidorų
  • 2 mažos cukinijos, supjaustytos į keturias dalis, o paskui griežinėliais (kartu su stiebeliais)
  • 560 ml vištienos, kumpio ar daržovių sultinio
  • Raudonojo vyno
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • Mangoldų arba špinatų
  • Gabalėlis parmezano patarkuoti