Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

grybai kepti tesloje

Jums prireiks:
Tešlai:
2 stiklinės blynų miltų,
3/4 stiklinės vandens,
druskos.
Įdarui:
200 g šviežių baravykų arba pievagrybių,
100 g lašiniukų,
3 kiaušiniai,
0,5 stiklinės pieno arba vandens,
druskos, pipirų,
2 šaukštai petražolių lapelių.

Veiksmai:
Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai.  Tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir prieskoniais, užpilti ant grybų ir viską kepti orkaitėje, kol iškeps ir paraus. Į stalą patiekti karštą su salotų lapelių salotomis ir vynu. Skanaus!

Nuo pirmo komentaro iki Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

  • Siga  says:

    Super pica, karts nuo karto išsikepam

Palikite atsiliepimą

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>