Konservuoti patisonai su agurkais

Jums prireiks:
450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto.

Veiksmai:
Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui — agurkus ir patisonus (sluoksniais). Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min. 90 o temperatūroje. Sandariai uždaryti.

Previous Post
Bulgariški marinuoti svogūnai
Next Post
Marinuotos šparaginės pupelės
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://jusureceptai.lt 300
Warning: Undefined variable $souje_opt_LogoPos in /var/www/vhosts/ad1d34oh8.sritis.lt/jusureceptai.lt/wp-content/themes/souje/footer.php on line 72
0