Home Karštieji patiekalai

Kategorija: Karštieji patiekalai

Įrašas
Prancūziškos bulvės su „Brie” sūriu

Prancūziškos bulvės su „Brie” sūriu

Bulves labai gerai nuplaukite, nusausinkite ir iškepkite orkaitėje ant grotelių. Perpjaukite per pusę ir išskobkite minkštimą. Jį sutrinkite šakute kartu su minkštu sviestu, tryniu ir prieskoniais. „Brie” sūrį supjaustkite kubeliais ir sudėkite į įdarą. Šiuo įdaru... Plačiau

Įrašas
Otas su pankoliais

Otas su pankoliais

Įkaitinkite orkaitę iki 200 C (šešta dujinė orkaitės padala). Gerai nuplaukite otą, nusausinkite popieriniu rankšluostėliu. Piestelėje pankolių sėklas ir akmens druską sugrūskite į miltelius. Apibarstykite jomis visą mėsą, taip pat ir vidų. Pankolių šakeles išdėliokite... Plačiau

Įrašas
Varškės apkepas su špinatais ir kedro riešutais

Varškės apkepas su špinatais ir kedro riešutais

Į varškę įmušame kiaušinius, manus, kepimo miltelius, prieskonius, druską. Viską gerai išmaišome, geriausia mikseriu ar virtuviniu kombainu. Įmaišome supjaustytus svogūnų laiškus, špinatus ir kedro riešutus. Visą masę dedame į riebalais pateptą ir džiuvėsėliais pabarstytą... Plačiau

Įrašas
Bulviniai blynai su faršo įdaru

Bulviniai blynai su faršo įdaru

Bulbves nulupame ir sutarkuojame. Įmušame kiaušinius, įdedame druskos ir pipirų. Tada ruošiame faršą. Įpjaustome svogūno, įdedame druskos ir pipirų. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame šaukštą tarkuotų bulvių , iš faršo padarome ploną blyną ir dedame ant tarkuotų... Plačiau

Įrašas
Skanieji blyneliai

Skanieji blyneliai

Vandenį, pieną, trynius, druską, miltus (berkite tiek, kad tešla tirštesnė) išplakite ir 20 min palikite išbrinkti. Baltymus su cukrumi išplakite iki standžių putų, tada juos lėtai įmaišykite į tešlą. Gerai įkaitinkite keptuvę su mažu kiekiu aliejaus, tada pilkite tešlą... Plačiau

Įrašas
Traškūs miltiniai blynai

Traškūs miltiniai blynai

Jums prireiks: Miltai Cukrus                 2 šaukšteliai Druska Pienas (vanduo)  200 ml Kiaušiniai             2 vnt Veiksmai: Kiaušinių baltymus ir trynius supilti į atskirus indelius. Į indelį su tryniu įdėti cukraus, druskos ir išmaišyti. Tada supilti... Plačiau