Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu

Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu

Jums prireiks: 160g sluoksniuotos tešlos, 30g virtų ryžių, 5g petražolių, 200g menkės filė, 10g citrinų sunkos, 1,5g druskos, 0,5g maltų pipirų, 5g krapų šaknelių, 4 vnt. džiovintų pomidorų, 2g krapų šakelių, 20g citrinos Veiksmai: Ant 160 g sluoksniuotos tešlos dėkite 30g... Plačiau

Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste

Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste

Jums prireiks: 10g saulėgrąžų aliejaus, 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo, 40g rudųjų konservuotų pupelių, 5g Valdorfo aitriosios adžikos, 1g druskos, 2g baziliko lapelių, 20g raudonųjų ikrų, 20g citrinos Veiksmai: Foliją patepkite 10g saulėgrąžų aliejumi. Supjaustykite... Plačiau