Grybų omletas

Jums prireiks:
350 g šviežių baravykų arba pievagrybių,
1 petražolė,
1 šaukštas sviesto,
4 kiaušiniai,
4 šaukštai miltų,
3 šaukštai grybų,
sultinio, druskos, riebalų.

Veiksmai:
Nuvalytus grybus ir tarkuotą petražolę troškinti riebaluose, kad inde dar liktų šiek tiek skysčio, ataušinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su grybais, miltais, druska. Paskiausiai supilti išplaktus kiaušinių baltymus. Mišinį supilti į riebalais pateptą keptuvę ir kepti orkaitėje, kol omletas iškeps ir truputį paraus. Ant iškepusio omleto uždėti kumpio gabalėlių arba dešrelių skridinėlių, pridengti juos atlenktais omleto kraštais ir patiekti. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...