Home Vegetariški patiekalai

Kategorija: Vegetariški patiekalai

Įrašas
Buliaus užkepėlė

Buliaus užkepėlė

Buliaus užkepėlė Kaip žinia, buliai yra žoliaėdžiai, o šis patiekalas yra orientuotas į žmones, mėgstančius pasisotinti vengiant mėsos produktų. Buliaus užkepėlė, šiuo atžvilgiu, yra vienas skaniausių vegetariškų patiekalų pasaulyje. Jis yra ganėtinai lengvai paruošiamas,... Plačiau

Įrašas
Greitas šokoladinis pyragas

Greitas šokoladinis pyragas

Šis pyragas puikiai tiks ir vegetarams. 1. Sumaišykite miltus, sėlenas, nugesintą sodą, cukrų, vanilinį cukrų ir kakavą. 2. Į sausus produktus supilkite jogurtą, aliejų ir pusės apelsino sultis. 3. Viską gerai išmaišykite, įtarkuokite pusės apelsino žievelę (prieš tai... Plačiau

Įrašas
Sojos kepsneliai – visai kaip mėsa

Sojos kepsneliai – visai kaip mėsa

Patys skaniausi sojos kepsneliai: Vieno pakelio sojos paplotėlių turėtų užtekti 3-4 porcijoms.  Juos reikia suberti į truputį pasūdytą verdantį vandenį arba daržovių sultinį ir virti 10-15 minučių. Po 15 minučių išgriebti išvirusius paplotėlius (jeigu norima kad sojos skonio... Plačiau

Įrašas
Indiški kokosiniai saldainiai

Indiški kokosiniai saldainiai

Kokoso drožles užpilti kondensuotu pienu ir palaikyti mažiausiai 15 min, kad išbrinktų. Tuomet formuoti rutuliukus, puošti juos razinomis, riešutais ar pan. Kepti maždaug iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepimo laikas priklauso nuo to, ar norite, kad pyragėliai būtų balti ar... Plačiau

Įrašas

Įdaryti baklažanai

Jums prireiks: 1kg baklažanų, 3 – morkos, 1 – 2 svogūnai, 200g fermentinio sūrio, 3 -4 skiltelės česnako, sviesto, 4-5 šaukštai majonezo, 2 šaukštai tomato padažo. Veiksmai: morkos su svogunais apkepinamos svieste, įdedama pagal skonį druskos. baklazanu s (juos nuskutu,... Plačiau

Įrašas
Paprika pomidorų sultyse

Paprika pomidorų sultyse

Jums prireiks: 5 kg. paprikų (raudonų, geltonų), 3 ltr. pomidorų sulčių, 3 šaukštai druskos, 300 gr. cukraus, 100-150 ml acto 9 proc., pipirų žirneliais. Veiksmai: Iš pomidorų padarau sultis (arba per sulčiaspaudę, arba pakaitinus per kiaurasamtį), supilu į puodą, suberiu... Plačiau