Browse Category

Picos

5 Articles
0 2 1

Romos pica

2009-04-25

Jums prireiks: 100 g miltų, šaukštas aliejaus, 50 g pieno, 10 g mielių. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai – pagal norą ir kišenę. Veiksmai: Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti... Plačiau

0 2 1

Trapi tešla picai

2009-04-25

Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti lakštą ir padėti ant pakankamai aukštos formos, kadangi pica kepimo metu pasikelia. Visi produktai, kurie sudaro picos įdarą, supjaustomi mažais, vienodais gabaliukais, alyvuogės... Plačiau

0 3 1

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

2009-04-25

Jums prireiks: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno arba vandens, druskos, pipirų, 2 šaukštai petražolių lapelių. Veiksmai: Įmaišytą 1 tešlą 40... Plačiau