Rubrika Picos

Pica su dešra ir pievagrybiais

Jums prireiks:Picos padasMargarinasSūrisDešraPievagrybiaiPrieskoniaiVeiksmai:Picos padą patepti margarinu, užtarkuoti sūrį, uždėti dešros ir pievagrybių     ... Plačiau

Plačiau

Romos pica

Jums prireiks:100 g miltų, šaukštas aliejaus, 50 g pieno, 10 g mielių. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai – pagal norą ir kišenę.Veiksmai:Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti... Plačiau

Plačiau

Tešla picai I

Viską išmaišome ir išminkome, laikome šiltai apie valandą, kad iškiltų.... Plačiau

Plačiau

Trapi tešla picai

Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti lakštą ir padėti ant pakankamai aukštos formos, kadangi pica kepimo metu pasikelia. Visi produktai, kurie sudaro picos įdarą, supjaustomi mažais, vienodais gabaliukais, alyvuogės... Plačiau

Plačiau

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Jums prireiks:Tešlai:2 stiklinės blynų miltų,3/4 stiklinės vandens,druskos.Įdarui:200 g šviežių baravykų arba pievagrybių,100 g lašiniukų,3 kiaušiniai,0,5 stiklinės pieno arba vandens,druskos, pipirų,2 šaukštai petražolių lapelių.Veiksmai:Įmaišytą 1 tešlą 40... Plačiau

Plačiau