Home Karštieji patiekalai Bulvių patiekalai

Kategorija: Bulvių patiekalai

Įrašas
Prancūziškos bulvės su „Brie” sūriu

Prancūziškos bulvės su „Brie” sūriu

Bulves labai gerai nuplaukite, nusausinkite ir iškepkite orkaitėje ant grotelių. Perpjaukite per pusę ir išskobkite minkštimą. Jį sutrinkite šakute kartu su minkštu sviestu, tryniu ir prieskoniais. „Brie” sūrį supjaustkite kubeliais ir sudėkite į įdarą. Šiuo įdaru... Plačiau

Įrašas
Bulviniai blynai su faršo įdaru

Bulviniai blynai su faršo įdaru

Bulbves nulupame ir sutarkuojame. Įmušame kiaušinius, įdedame druskos ir pipirų. Tada ruošiame faršą. Įpjaustome svogūno, įdedame druskos ir pipirų. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame šaukštą tarkuotų bulvių , iš faršo padarome ploną blyną ir dedame ant tarkuotų... Plačiau

Įrašas
Bulviniai blynai kaimiškai

Bulviniai blynai kaimiškai

Jums prireiks: Bulvės          1.5 kg Svogūnai      1 vnt Kefyras         1 stiklinė Kiaušiniai       2 vnt Druska          šaukštelis Miltai             0.5 stiklinės Soda             šaukštelis Aliejus Veiksmai: Bulvės... Plačiau

Įrašas
Bulviniai kukuliai su lašinukais

Bulviniai kukuliai su lašinukais

Jums prireiks: 1 pakelis mišinio cepelinams, 100 g lašinių su raumenukais, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, žiupsnelis tarkuoto muskato riešuto, po šaukštą pjaustytų petražolių ir krapų. Veiksmai: Paruoškite tešlą pagal cepelinų mišinio paruošimo būdą. 625 ml šalto vandens... Plačiau

Įrašas
Bulvinių blynų pieva

Bulvinių blynų pieva

Jums prireiks: Bulvinių blynų, žalios, geltonos, raudonos paprikos, pievagrybių, svogūno, prieskonių, fermentinio sūrio Veiksmai: Iškeptus blynus išdėlioti skardelėje, ant kiekvieno užberti pjaustytos paprikos, pievagrybių, svogūno, pabarstyti mėgstamais prieskoniais, užberti... Plačiau