Browse Category

Pagardai

27 Articles
0 2 1

Totoriškas padažas

2009-04-25

Jums prireiks: 2 citrinų žievelių ir sulčių 4 majonezo šaukštų (su kaupu) Šlakelio baltojo vyno acto Smulkiai susmulkintų kaparių Smulkiai supjaustytų marinuotų agurkėlių Veiksmai: Įdėti majonezo į 750 ml dubenį, sutarkuoti citrinas ir išspausti sultis, įpilti baltojo vyno... Plačiau

0 5 1

Krienų ir slyvų padažas

2009-04-25

Jums prireiks: Krienai – 250 gr. Slyvos kietos (geriausia vengrinės) – 250gr. Cukrus – 100 gr. druska, Vanduo – 100 gr. Veiksmai: Krienus ir slyvas sumalti mėsmale, sudėti cukrų, vandenį. Druskos pagal skonį. Viską gerai sumaišyti, dėti į mažus stiklainiukus ir... Plačiau

0 2 1

Pomidorų padažas

2009-04-25

Jums prireiks: 3kg. pomidorų, salierų, porų, 250g. svogūnų, 180g. cukraus, raudonos paprikos ankštis, 2 lauro lapai, 2,5 šaukšto druskos, stiklinė acto, 10 gvazdikėlių, 1/4 šaukšto cinamono, keletas kvapniųjų pipirų, maltos paprikos . Veiksmai: Visas daržoves supjaustyti ir... Plačiau

0 2 1

Pomidorų padažas

2009-04-25

Jums prireiks: 2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių. Veiksmai: Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie... Plačiau

0 2 1

Spanguolių uogienė

2009-04-25

Jums prireiks: 1kg spanguolių, 1kg cukraus, citrinų žievelių. Veiksmai: Išsirpusios uogos perrenkamos ir nuplaunamos. Po to supiltos sietelyje įleidžiamos į karštą (85—90° C) vandenį 2—3 min., kad suminkštėtų odelė. Iš cukraus ir vandens (1 kg cukraus imama 1,5—2 stiklinės... Plačiau

0 2 1

Bruknės savo sultyse

2009-04-25

Jums prireiks: 1kg bruknių, cukraus pagal skonį Veiksmai: Bruknes nuplaukite, pusė jų supilkite į stiklainius. Iš kitos pusės uogų išspauskite sultis, užvirkite jas, pasaldinkite pagal skonį ir užpilkite ant bruknių. Stiklainius su uždėtais (neuždarytais) dangteliais kaitinkite... Plačiau