Browse Category

Grybų patiekalai

5 Articles

Keptos žaliuokės

2009-04-25

Jums prireiks: Žaliuokės Kiaušiniai Miltai Druska Pipirai Aliejus Veiksmai: Šiam patiekalui tinka tik lygios kepurėlės. Kotelius nupjauti, kepurėles gerai išplauti. Apibarstyti druska ir pipirais, pavolioti miltuose, tada išplaktame kiaušinyje ir kepti aliejuje, ant silpnos ugnies, kol... Plačiau

Žaliuokės savo sultyse

2009-04-25

Jums prireiks: Žaliuokių pagal skonį, truputis svogūnų, kvapniųjų pipirų, maltų lauro lapų, truputis druskos   Veiksmai: Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia gerai nuplauti tekančiu vandeniu. Po to jos dedamos į emaliuotą puodą,... Plačiau

Grybų sklindžiai

2009-04-25

Jums prireiks: 160g pakepintų pievagrybių, 90g pakepintų svogūnų, 60g pakepintų morkų, 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejaus Veiksmai: 160g pakepintų pievagrybių, 90g pakepintų svogūnų, 60g pakepintų morkų... Plačiau