Kepti baravykai grietinės padaže


Jums prireiks:
600 g šviežių baravykų,
400 g bulvių,
2 svogūnai,
40 g sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė grietinės,
druskos, pipirų,
žalumynų.

Veiksmai:
Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bulves kepti svieste, kol paminkštės, sudėti grybus, svogūnus ir dar kepti. Kai bulvės iškeps, įmaišyti miltų, grietinės, prieskonių ir užvirinti. Apibarstyti supjaustytais žalumynais. Patiekti su troškintomis morkomis ir virtais žiediniais kopūstais. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...