Grybai grietinės padaže


Jums prireiks:
3 šaukštai sviesto,
1 svogūnas,
250 g virtų grybų,
2 šaukštai miltų,
1,5 stiklinės sultinio,
1 stiklinė grietinės.

Veiksmai:
Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus. Suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Supilti sultinį, virti kol užvirs. Suberti prieskonius, supilti grietinę, sudėti šiaudeliai supjaustytus grybus, sudėti likusį sviestą ir viską dar šiek tiek pakepinti. Patiekalą tinka patiekti su virtomis bulvėmis ar daržovėmis. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...