Grybai, troškinti su obuoliais


Jums prireiks:
500 g grybų,
3 šaukštai margarino arba sviesto,
3 rūgštūs obuoliai,
1 šaukštas miltų,
0,5 stiklinės sultinio,
0,5 stiklinės grietinės, druskos, krapų.

Veiksmai:
Paruoštų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, kotelius supjaustyti plonais skridinėliais ir troškinti riebaluose. Kai grybai paminkštės, sudėti gabalėliais supjaustytus obuolius ir dar patroškinti.Miltus sumaišyti su šaltu skysčiu, supilti į grybus ir viską dar pavirti.Pridėti grietinės, pakaitinti, kol užvirs, tada pasūdyti. Patiekti su šviežiomis virtomis bulvėmis ir pomidorų salotomis. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...