Troškinti grybai su bulvėmis


Jums prireiks:
300 g virtų grybų,
50 g rūkytų lašinukų,
40 g sviesto,
1 svogūnas,
2 šaukštai grietinės,
2 pomidorai,
10 bulvių,
vandens,
druskos, pipirų, krapų.

Veiksmai:
Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prieskonių. Bulves supjaustyti kubeliais ir išvirti. Išvirtas bulves sudėti į karščiui atsparų indą ir apdėjus grybais patroškinti kol bulvės įsigers grybų sultiniu. Patiekti lėkštėje papuošus pomidorų griežinėliais ir žalumynais. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...