Pievagrybių mišrainė


Jums prireiks:

250 – 300 g. pievagrybių,
3 – 4 pomidorai,
1 obuolys,
1 morka,
3 šaukštai alyvų aliejaus,
1 šaukštas grybų nuoviro,
0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių,
druskos,
cukraus,
garstyčių,
1 poras arba 1 mažas svogūnas,
krapų,
laiškinio česnako arba svogūnų laiškų. 

Veiksmai:
Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus ištroškinti įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus , ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio aliejaus , sulčių, išsiskyrusių troškinant grybus, ir prieskonių pagaminti padažą Į jį įmaišyti sutarkuotą morką, svogūną arba porą. Mišrainę sumaišyti su padažu. Papuošti žalumynais. Vietoj alyvų aliejaus padažui galima naudoti ir majonezą. 

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...