Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
Jums prireiks:
100g juodojo šokolado su nesmulkintais riešutais,
450g konservuotų persikų,
150g sviesto,
100g cukraus,
a.š. vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
4 kiaušiniai,
150g miltu,
100g migdolų,
keli šaukštai cukraus pudros.
Veiksmai:
Šokolada sulaužyti nedideliais gabaliukais, persikus supjaustyti nedideliais kubeliais. Migdolus sukapoti. Sviestą išsukti su cukrumi , vaniliniu cukrumi ir druska. Po viena ikulti kiaušinius. Maišant suberti miltus su kepimo milteliais. Atsargiai įmaišyti šokoladą, migdolus, persikus . Tešlą kepti 40-50min. 180 laipsnių temperatūroje. Ištraukus iš orkaitės 10min. palaikyti. Apibarstyti cukraus pudra.