Troškinta jautiena su daržovėmis
Jums prireiks:
125 g jautienos,
100 g bulvių,
15 g sviesto,
35 g morkų,
25 g ropių,
35 g svogūnų,
15 g petražolių,
20 g pomidorų tyrės,
5 g miltų,
lauro lapelių,
pipirų, druskos,
cinamono, gvazdikėlių,
mairūno, kmynų.
Veiksmai:
Jautieną užpilkite sultiniu ir troškinkite 1 valandą. Miltus pakepinkite svieste ir supilkite ant mėsos, taip pat supilkite pomidorų tyrę ir užvirinkite. Tada sudėkite apkepintas bulves ir daržoves. Prieskonius suriškite į vandeniui laidų maišelį ir įdėkite į troškinį ir viską troškinkite toliau kol mėsa suminkštės. Tada maišelį su prieskoniais išimkite. Patiekdami mėsą apibarstykite žalumynais. Skanaus!