Marinuotos paprikos


Jums prireiks:
½ raudonosios paprikos
½ geltonosios paprikos
½ žaliosios paprikos
2 šaukšteliai alyvų aliejaus
2 šaukštai cukraus
3 šaukštai obuolių acto
Druska, pipirai

Veiksmai:

Paprikos supjaustomos 1×1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitinamas keptuvėje, sudedamos paprikos ir kepama ant didelės ugnies, vis sukrečiant keptuvę. Užpilamas sirupas, įpilama obuolių acto, įberiama druskos, pipirų. Žiūrėkite, kad paprikos nesuminkštėtų, jos turi likti pokietės. Prieš valgant patiekalas atvėsinamas.

Marinuotas paprikas dar galima gaminti iš nekeptų paprikų, tada jos lieka visai traškios.

Šaltinis : http://www.dansukker.com

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...