Mišrainė su rozmarino padažu
Jums prireiks:
15 ml aliejaus,
4 vištos krūtinėlių filė,
90 ml sauso baltojo vyno,
ryšulėlis svogūno laiškų,
2 nedideli salierai,
raudonoji paprika,
500 g mažų bulvyčių.
Padažui:
200 ml majonezo,
skiltelė trinto česnako,
30 ml citrinų sulčių,
šaukštelis džiovinto rozmarino,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
Veiksmai:
Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis.
Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite mišrainę ir išmaišykite. Puoškite smulkintu rozmarinu.