Ryžių salotos su mėsa


Jums prireiks:
250 g. maltos jautienos, 150 g. maltos kiaulienos, 4 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės ryžių, 1 stiklinė kefyro, 100 g. marinuotų agurkų, 1 poras, 50 g. riešutų, 1 stiklinė obuolių vyno, truputis druskos, cukraus, pipirų, česnako. 

Veiksmai:
Malta mėsa su 1 šaukštu aliejaus maišant pakepinama, kad būtų biri, pasūdona, pabarstoma pipirais ir užpilama vynu. Atšaldyta mėsa sumaišoma su virtais biriais ryžiais, smulkiai supjaustytu poru, marinuotais agurkais ir maltais riešutais. Kefyras suplakamas su garstyčiomis, aliejumi, pasūdomas, įdedama sutrinto česnako, įberiama cukraus, pipirų. Padažu užpiltos salotos papuošiamos salotų lapeliais. 

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...