Australiškas vaisių tortas


Jums prireiks:
1.450 g įvairių vaisių,
2.150 g sviesto,
3.stiklinė cukraus,
4.2 kiaušiniai,
5.½ šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės,
pakelis vanilinio cukraus,
6.½ šaukštelio geriamosios sodos,
7.2 ½ stiklinės miltų,
šaukštelis džiovintų mielių.

Veiksmai:

Nuplauti, paruošti vaisiai, sviestas, cukrus ir prieskoniai sudedami į puodą, užpilami stikline vandens ir 10 min. paverdami. Gauta masė atvėsinama, sumaišoma su geriamąja soda, išplaktais kiaušiniais, miltais su išleistomis mielėmis ir viskas gerai išmaišoma. Į 20 cm skersmens torto formą įklojamas sviestu išteptas pergamentinis popierius, sudedama paruošta masė. Tortas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Jis supjaustomas antrą arba trečią dieną.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...