Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu


Jums prireiks:

1.105g vermišelių, sulaužytų 8 cm ilgumo šiaudeliais
600g krabų mėsos
2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių
smulkiai supjaustyta nedidelė saldžioji paprika
¼ stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
¼ stiklinės miltų
2 supjaustyti tuščialaiškiai česnakai
šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį
2 truputi paplakti kiaušiniai
2-3 šaukštai aliejaus kepimui

2.Aštriam pomidorų padažui :
2 dideli prinokę pomidorai
vidutinio didumo smulkintas svogūnas
2 sutrintos česnako skiltelės
šaukštelis džiovintų raudonėlio lapų
2 šaukštai saldžiosios paprikos padažo

Veiksmai:
Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių. Dideliame storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų. Ant vidutinio karštumo viryklės iškarto kepkite kelis paplotėlius tol, kol jie pasidarys šviesiai rudos spalvos. Patiekite su aštriuoju pomidorų padažu.
Padažą pasigaminti taip : dubenėlyje sumaišykite padažo sudedamąsias dalis. Kambario temperatūroje laikykite 1 valandą.

Similar Posts