Grietinės padažas su svogūnais


Jums prireiks:
Padažo kiekis : [250g.]
1.100g. grietinės;
2.100g. sultinio;
3.15g. sviesto;
4.10g. miltų;
5.50g. svogūnų, pipirų ir druskos

Veiksmai:

Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada suberiame miltus ir dar pakepiname. Po to įpilame sultinio, įdedame pipirų, druskos ir paviriname 5 minutes. Jei labai sutirštėja, įpilame truputį sultinio. Supilame grietinę ir pakaitiname.
Turėtu išeiti toks baltos spalvos skystas grietinės tirštumo padažas su skendinčiais bespalviais svogūnų gabaliukais.

Skanaus

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...