Lašiša su mėlynių padažu


Jums prireiks:
4 lašišos gabalai
3 šaukštai lydyto sviesto
Pusė šaukštelio pipirų
150 g mėlynių uogienės
2 šaukštai smulkintų svogūnų
2 skiltelės česnakų
1 šaukštelis čiobrelių
1 šaukštelis garstyčių
2 skiltelės citrinos
Šaukštas mėlynių
Keletas petražolių lapelių
Druskos

Veiksmai:
Į puodelį sukrečiame mėlynių uogienę, svogūnus, česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišydami užviriname. Lašišos gabalus išdėliojame sviestu išteptoje skardoje ir abi puses kepame po 5-6 min. Lašišą galima virti daržovių sultinyje: užverdame tris puodelius vandens, suberiame morkas, svogūnus, salierus, porus, krapus, pipirus. Paverdame 5-8 min., nukošiame ir pasūdę sudedame lašišą. Verdame, kol skirsis raumenys. Lašišą dedame ant lėkštės, užpilame mėlynių padažu ir patiekiame su šviežių daržovių salotomis. 

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...