Įdarytas čigonų kepsnys


Jums prireiks:

800 g kiaulienos,
druskos, pipirų,
1 saldžioji paprika,
2 svogūnai,
50 g lašinukų,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
2 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai pomidorų daražo.

Veiksmai:

Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti druska ir pipirais (1 šaukštelis druskos, 1/2 šaukštelio pipirų). Paruoštį įdarą : papriką nuplauti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjausyti stambiais gabaliukais. Nuluptą svogūną ir lašinius supjaustyti smulkiais kubeliais. Įdarą sumaišyti su šviežių pomidorų tyre, pasūdyti ir pagardinti pipirais . Ant mėsos gabalo sukrėsti įdarą ir susukti vyniotinį. Stipriai apvynioti plona virvute ir užrišti. Vyniotinį įdėti į troškintuvą, aptepti aliejumi ir pašauti į karštą orkaitę. Dažnai vartyti, kad vienodai apkeptų iš visų pusių. Retkarčiais palaistyti atsiradusiomis sultimis. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, aptepti kepsnį kečupu. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...