Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis


Jums prireiks:

1 kg kiaulienos nugarinės,
100 g džiovintų slyvų, druskos, garstyčių,
vandens arba sultinio,
1 svogūnas,
1 petražolės šaknis,
2 šaukšteliai miltų ,
grietinės.

Veiksmai:

Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti druska ir garstyčiomis. Slyvas išmirkyti ir išimti kauliukus. Mėsos gabalą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu. Kepti orkaitėje apie 2 valandas 160-170ºC temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu. Po valandos įdėti geižinėliais supjaustytą svogūną ir petražolės šaknį. Vyniotinį galima patiekti šaltą arba karštą. Karštą vyniotinį patiekti su padažu, pagamintu iš sulčių, kuriose kepė. Į sultis pridėti miltų, grietinės ir pavirinti 5-6 minutes. Prie jo taip pat tinka keptos arba troškintos daržovės. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...