Anties krūtinėlė su vyšniomis
Jums prireiks:
2 ančių krūtinėlės,
svogūnas,
300 g vyšnių,
5 šaukštai romo,
šaukštelis tarkuotos apelsino žievės,
gvazdikėlis,
2 šaukštai aliejaus,
šaukštas sviesto,
šaukštelis bulvių krakmolo,
pipirų.
Veiksmai:
Mėsą supjausčius apkepinti aliejuje. Svogūną supjaudtyti. Vyšnias išdaryti. Mėsą apšlakstyti sviestu, suberti svogūnus ir troškinti apie 15 minučių. Išėmus laikyti šiltai. Kepsnio skystį supilti kartu su vyšniomis, gvazdikėliu, apelsino žievele, romu ir troškinti 10 minučių. Pasūdyti ir apibarstyti pipirais. Padažą sutirštinti su krakmolu ir užvirinti. Mėsą sudėti į padažą ir pakaitinti. Patiekti su ryžiais. Skanaus!