Upėtakiai su šonine


Jums prireiks:
 2–3 nedidelų upėtakių
citrinos sulčių
ryšelio petražolių ir krapų
skiltelės česnako
šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
100 g tarkuoto fermentinio sūrio
2 šaukštų maltų džiūvėsėlių
200 g šoninės
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
4 šaukštų miltų
druskos, pipirų

Veiksmai:

Upėtakius išdarinėti, nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.

Išmaišyti sūrį, džiūvėsėlius, citrinos žievelę, kapotus česnaką, petražoles bei krapus. Mišiniu įdaryti žuvį.

Šoninę supjaustyti plonomis juostelėmis ir apvynioti kiekvieną upėtakį. Mėsą galima apibarstyti pipirais.

Žuvis apvolioti miltuose. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir iškepti upėtakius. Patiekti su balta duona.

Šaltinis : iki.lt

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...