Daniškas viščiukas


Jums prireiks:
1.220 g vištienos,
2.30 g sviesto,
3.50 g sauso balto vyno,
4.100 g pomidorų,
5.100 g bulvių,
6.20 g svogūnų laiškų,
7.20 g duonos trupinių,
8.10 g tarkuoto sūrio,
9.5 g petražolių lapelių,
druskos.

Veiksmai:
Viščiuką išdaryti, nuplauti ir pasūdyti. Įdėti į puodą su sviestu, kepinti iš visų pusių, kol mėsa suminkštės. Kepant nepamiršti lygiais tarpais vis palaistyti baltu vynu. Baigus kepti, išimti kaulus ir vištieną sudėti į dubenį. Garnyrui patiekti pomidorus, įdarytus smulkiai pjaustytomis bulvėmis, apskrudintomis svieste, svogūnų laiškais, duonos trupiniais ir tarkuotu sūriu. Papuošti petražolių lapeliais. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...