Vištiena tešloje


Jums prireiks:
400 g vištienos filė
1 šaukštas prieskonių vištienai,
“Vegetos”, aliejaus kepimui.
Tešlai:
1.4 kiaušiniai
2.200 g grietinėlės
3.4 šaukštai miltų
baltųjų pipirų, aromatinės druskos.
Garnyrui:
Cukinijos, paprikos ir baklažano griežinėliai apkepinti svieste.
Padažui:
4.4 šaukštai majonezo 5.4 šaukšteliai smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio
skiltelė česnako
žiupsnelis smulkiai pjaustytų krapų.

Veiksmai:
Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė.
Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve.
Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais .
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame pamirkytus tešloje vištienos gabalėlius.
Iškeptą vištieną dedame į lėštę, šalia sudedame garnyrui skirtas daržoves. Skanaus!

Similar Posts