Jautiena, troškinta su bruknėmis


Jums prireiks:
1.500 g jautienos,
2.2 svogūnai,
3. 60 g riebalų,
4.1 šaukštas miltų,
5.druskos, pipirų, kmynų, mairūno,
6.1/2 stiklinės bruknių

Veiksmai:

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų.
Patiekti su daržovėmis, makaronais ar vermišeliu.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...