Jūros lydekos užpiltinė


Jums prireiks:
2 karšto rūkymo jūros lydekos
1 virta morka
0.5 indelio konservuotų kukurūzų
petražolių
0.5 l vandens
1 kubelis daržovių sultinio
1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos
1 valg. šaukštas citrinos sulčių

Veiksmai:

Į užpiltinei skirtą indą sudedame nuimtą nuo kaulų ir susmulkintą žuvį, kukurūzus, griežinėliais supjaustytą morką ir susmulkintas petražoles. Iš likusių komponentų pagaminame sultinį ir užpilame ant žuvies. Jei norite kad drebučiai butų tvirtesni, želatinos įdėkite daugiau.

Receptą atsiuntė Violeta

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...