Žuvis, troškinta su grybais


Jums prireiks:
1.600 g žuvies filė arba 1 kg šviežių kilkių arba strimelių,
2.1 svogūnas,
3.1 stiklinė sūdytų arba 4.400 g šviežių grybų,
5.2 šaukštai margarino arba sviesto,
6.0,5 stiklinės vandens arba sultinio ar druskos,
petražolių lapelių arba svogūnų laiškų,
7.2 šaukštai grietinės,
8.2 pomidorai arba pomidorų tyrės.

Veiksmai:
Žuvies filė supjaustyti gabalais, kilkes ir strimeles nuvalyti, nuplauti, grybus ir svogūną sukapoti. Produktus sudėti sluoksniais į žemą troškintuvą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti žuvų, o tarp jų — svogūnų, grybų, sviesto gabaliukų. Kiekvieną sluoksnį pasūdyti. Jei grybai švieži, skyscio pilti nereikia, jei sūdyti — įpilti sultinio arba vandens. Pabarstyti žalumynais, įdėti grietinės ir uždengus troškinti 20 minučių. Patiekti su virtomis bulvėmis arba biria koše. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...