Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže


Jums prireiks:
1.500 g žuvies filė
2.1 svogūnas
3.2 skiltilės česnako
4.10 g ženšenio
5.2 šaukštai aliejaus
6.1 šaukšteli “SambalOelek”
7.1/2 šaukštelio muskato riešutų
8.1/2 maltų juodųjų pipirų
9.3 šauskštai acto
10.2 šaukštai sojos padažo
11.2 šaukštai medaus

Veiksmai:
1 svogūną, 2 skilteles česnako smulkiai supjaustome, 10 gramų ženšenio sutarkuojame arba įberiame 0,5 šaukštelio jo miltelių. Viską sudedame į įkaitintus 2 šaukštus aliejaus, apkepame ir įdedame 1 šaukšteli “SambalOelek” (astriųjų pipirų – peperoni tyrelės). Viską pastoviai maišant, sudedame po 1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų ir muskato riešuto. Žuvies filė dedam ant viršaus ir kiekvieną pusę apkepiname 3 minutes. Tuo tarpu sumaišome 3 šaukštus acto, 2 šaukštus sojos padažo ir 2 šaukštus medaus ir užpilam ant žuvies. Uždengiame dangčiu ir troškiname 10 – 15 minučių. Ištroškinus, įpilame dar šiek tiek vandens, kad gautūsi padažas, galima pagal skonį dar įdėti medaus ar “SambalOelek”. Patiekiame su virtais ryžiais. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...