Plekšnės apkepėlės

Jums prireiks:
 1.600 g plekšnės filė, 2.svogūnas, 
 3.citrina, 
 4.sviesto, 
 5.stiklinė daržovių nuoviro, 
 6.2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 
 7.2 tryniai, 
 8.petražolių lapelių, 
 9.2 šaukštai miltų, 
 10.druskos, 
 11.pipirų.
Veiksmai:
Iš vienos pusės citrinos   išspausti sultis, o kitą supjaustyti. Filė 
 supjautyti, sudėti į puodą, apšlakstyti citrinos   sultimis, pasūdyti, 
 apibarstyti pipirais  ir patroškinti. Svogūną  supjaustyti ir pakepti 
 aliejuje.  Tada apibarstyti miltais ir dar pakepti. Atskiesti šaltu 
 nuoviru, virti, kol sutirštės. Po to įberti petražolės  lapelių, 
 sūrio. Padažą sumaišyti su tryniais ir troškinta žuvimi. Gautą masę 
 sudėti į sviestu  išteptą indą, apibarstyti sūriu ir kepti orkaitėje 
 30 minučių. Patiekti su duona. Skanaus!
