|

Porų ir bulvių kroketai

Jums prireiks:
200 g bulvių
400 g porų (baltųjų dalių, plonai supjaustytų griežinėliais)
3 dideli kiaušiniai
0,5 stiklinės džiūvėsėlių
0,5 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
druskos,
grūstų juodųjų pipirų aliejaus virimui

Veiksmai:
Išvirti bulves, sutrinti. Porus virti 2 –3 minutes, nuvarvinti. Sumaišyti su bulvėmis ir likusiais produktais. Mišinį palaikyti šaldytuve apie valandą. Formuoti nedidelius kroketus ir virti aliejuje. Nuvarvinti ant popierinių rankšluosčių, patiekti su natūraliu jogurtu.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...