
Česnakus sutrinkite su maltais juodaisiais pipirais, druska ir įtrinkite jautieną. Mėsą subadykite šakute ir įtrinkite garstyčių bei saulėgrąžų aliejaus mišiniu. Paruoštą mėsą įškepkite orkaitėje, laistykite išsiskyrusiu padažu.
Jums prireiks: 250 gr veršienos arba vištos krūtinėlės 3 šaukštai krakmolo 3 kiaušiniai 1 arbatinis šaukštelis vegetos 100gr majonezo, 3-5 skiltelės česnako Veiksmai: Mėsą supjaustyti labai…
Jums prireiks: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų,…
Jums prireiks: 1.1 karšis (800 g – l kg), druskos, acto, 2.0,5 stiklinės ryžių, vandens, 3.200 g sūdytų grybų, 4.1 kietai virtas kiaušinis, 5.60 g…
Jums prireiks: 3 baklažanai, 400 g kiaulienos, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai riebalų, 0,5 l pieno, 1 svogūnas, 3 pomidorai, 3 – 4 šaukštai miltų, šaukštas…
Jums prireiks: skumbrės (1,2–1,5 kg) druskos, pipirų citrinos sulčių poro mažos morkos pusės nedidelio saliero ryšelio petražolių krapų, kmynų 1–2 česnako skiltelės aliejaus šaukštas sviesto…
Jums prireiks: 15 ml aliejaus, 4 vištos krūtinėlių filė, 90 ml sauso baltojo vyno, ryšulėlis svogūno laiškų, 2 nedideli salierai, raudonoji paprika, 500 g mažų…