
Daržovės sluoksniuojamos giliame inde arba specialioje formoje, perpilamos šiltame sultinyje ištirpinta želatina. Ant indo dugno galima dėti virtų putpelių kiaušinių. Šiai spalvingai šaltienai sustingus, ji išverčiama į lėkštę.

Jums prireiks: 125 g jautienos, 20 g morkų, 15 g petražolių, 15 g svogūnų, 20 g pomidorų tyrės, 15 g sviesto, 5 g miltų, lauro…
Jums prireiks: 700 g virtos vištienos, 70 g sviesto, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, 0,5 litro grietinėlės, 10 g želatinos, muskato riešuto, pipirų, druskos, 0,5 litro…
Jums prireiks: 4 porcijos 1,5 stiklinės ryžių; 1,5 stiklinės pieno; 350 g šaldytų arba džiovintų slyvų (be kauliukų); 1,5 stiklinės grietinėlės; 2 šaukštelių vanilinio cukraus;…
Jums prireiks: Pupelės morkos petražolės svogūnas pomidorų tyrės arba pomidorų sultys Veiksmai: Pupeles 4-5 val mirkyti šaltame vandenyje, paskui vandenį nupilti. Virti pupeles vandenyje, kol…
Jums prireiks: 5 obuoliai, 2 šaukštai varškės, 4 šaukštai pieno, šaukštas citrinos sulčių, 2 šaukštai razinų, šaukštas cukraus. Veiksmai: Obuolius supjaustome skiltelėmis. Razinas gerai nuplauname,…
Jums prireiks: 1.8 marinuotos silkės, 2.2 šaukštai garstyčių, 3.5 šaukštai aliejaus, 4.1 šaukštas cukraus, 5.0,5 stiklinės majonezo, 6.1 šaukštas obuolių vyno, acto. Veiksmai: Silkės supjaustomos,…