Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais


Jums prireiks:

30 g baklažano,
30 g cukinijos,
30 g raudonos saldžiosios paprikos,
30 g geltonos saldžiosios paprikos,
20 g pievagrybių,
20 g žiedinių kopūstų,
20 g brokolių,
20 g morkų,
20 g virtų lęšių,
4 skiltelių česnako,
100 ml grietinėlės,
šaukštelis kario,
druskos,
pipirų. 

Veiksmai:

Stambiais gabaliukais supjaustomas baklažanas, paprika, cukinija, pievagrybiai.
Į įkaitintą aliejų keptuvėje sudedamos česnako skiltelės, o po poros sekundžių visos daržovės ir grybai. Tada pagardinama kario prieskoniais, druska, pipirais. Viskas lengvai apkepama, pabaigoje supilama grietinėlė ir lęšiai. Dar pora minučių ir… skanaus.

Similar Posts