Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais


Jums prireiks:

30 g baklažano,
30 g cukinijos,
30 g raudonos saldžiosios paprikos,
30 g geltonos saldžiosios paprikos,
20 g pievagrybių,
20 g žiedinių kopūstų,
20 g brokolių,
20 g morkų,
20 g virtų lęšių,
4 skiltelių česnako,
100 ml grietinėlės,
šaukštelis kario,
druskos,
pipirų. 

Veiksmai:

Stambiais gabaliukais supjaustomas baklažanas, paprika, cukinija, pievagrybiai.
Į įkaitintą aliejų keptuvėje sudedamos česnako skiltelės, o po poros sekundžių visos daržovės ir grybai. Tada pagardinama kario prieskoniais, druska, pipirais. Viskas lengvai apkepama, pabaigoje supilama grietinėlė ir lęšiai. Dar pora minučių ir… skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...