Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)

Jums prireiks:
5 vištos šlaunelės arba 15 sparnelių, 
 15 bulvių,  
 3 morkos, 
 2 svogūnai,  
 100 g sviesto,  
 100 g grietinės,  
 prieskonių.
Veiksmai:
 Vieštieną apkepinkite keptuvėje.  Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas,   riekutėmis supjaustykite bulves,  žiedeliais – svogūnus .  Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas,   svogūnus  ir pusę bulvių ,  ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves.  Suberkite prieskonius  ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių  sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės  pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą  su grietine  ir patroškinkite dar 5 minutes.
