Tortas "Žozefina"


Jums prireiks:

250 gr margarino
3 stiklinės miltų
250 gr grietinės

Pertepimui: 2citrinos,1 stiklinė cukraus

Veiksmai:

Susmulkintą margariną išminkyti su miltais,sudėti grietinę.Gerai išminkyti.Paruoštą tešlą padėti šaltai kol bus ruošiamas pertepimas.Atšaldytą tešlą padalinti į reikiamo dydžio gabalus,iškočioti blynus(pagal turimos skardelės dydį ir formą).Iškeptus blynus iš karto, dar karštus sutepti citrininiu pertepimu.Puošti tuo,ką pasufleruos fantazija,pvz.: riešutais, sausais vaisiais,
žele saldainiais ir t.t.
Pertepimui 2citrinas sutarkuoti(kartu su žievele) ir sumaišyti su cukrumi.
Tortas ilgai negenda,bet toks skanus,kad greitai “ištirpsta”.

Receptą atsiuntė Audronė

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...