Keptas varškės desertas


Jums prireiks:

200 g varškės
100 g cukraus
50 g sviesto
4 kiaušinių
1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės
sviesto kepimo formelėms patepti

Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe konservuotų vyšnių

Veiksmai:
Varškę sutriname per tinklelį ir sumaišome su minkštu sviestu , cukrumi, suplaktais kiaušiniais ir citrinos žievele. Gerai išmaišome.
Masę sudedame į sviestu pateptas kepimo formeles.
Kepame 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje.
Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle ir sirupe konservuotomis vyšniomis. 

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...