Aluje troškinta jautiena


Jums prireiks:
500 g jautienos,
40 g taukų,
druskos,
pipirų,
svogūnas,
1 šaukštas garstyčių,
0,5 l alaus,
kmynų,
duonos plutelių,
tarkuotos citrinos žievės.

Veiksmai:
Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 30 minučių šaltai. Tada pakepinti, užpilti alumi, įdėti kmynų, citrinos žievės, duonos plutelių ir troškinti. Patroškinus, mėsą supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...