Traškučiai


Jums prireiks:
700 g bulvių,
3 kiaušinius,
25 g sviesto,
svogūno galvutę,
tarkuotą muškato riešutą,
75 g miltų,
truputį druskos,
trupintų džiūvėsėlių,
aliejaus

Veiksmai:
Nuskustas bulves išverdame, atšaldome, susmulkiname, dedame smulkiai supjaustytą ir aliejuje apkepintą svogūną, tirpintą sviestą, muškato riešutą, trynius, miltus, druską ir viską gerai sumaišome.Šaukšteliu kabiname nedidelius rutulėlius, apvoliojame džiūvėsėliuose, išplaktuose baltymuose, vėl džiūvėsėliuose.Kepame taukuose.Valgome apipylę tirpytu sviestu, pomidorų ar grybų padažu.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...