Falafeliai


Jums prireiks:
1 puodelis lęšių miltų;
1 puodelis avinžirnių miltų;
1/3 puodelio supjaustytų petražolių;
pagal skonį druskos, pipirų ir kitų prieskonių

Veiksmai:
Viską sudėti į dubenį. Gerai išmaišius, lėtai pilti vandenį ir toliau maišyti, kol gausis tiršta tešla. Iš gautos masės su rankom formuoti nedidelius blynelius ir kepti keptuvėje ant aliejaus, kol gražiai apskrus. Pastaba: lęšių miltus nesunkiai gausite sumalę lęšius su paprasta kavos malimo mašinėle. Tuo tarpu avinžirniai daug kietesni, todėl jiems sumalti teks ieškoti galingesnio malūno.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...