Rūgštynių sriuba


Jums prireiks:
350 g sultinio,
150 g rūgštynių,
50 g pieno,
50 g sviesto,
30 g pyrago,
10 g svogūnų,
10 g margarino,
5 g petražolių,
1 kiaušinis,
druskos, pipirų,
žalumynų.

Veiksmai:
Pusę rūgštynių ištroškinkite jų pačių sultyse, o kitą pusę supjaustykite. Išvirtas rūgštynes pertrinkite per sietelį ir sudėkite į verdantį sultinį kartu su pakepintomis petražolėmis, svogūnais ir pavirkite 15 – 20 minučių. Prieš baigiant virti sudėkite pjaustytas rūgštynes , lauro lapelius ir prieskonius.
Pusę kiaušinio užplikykite karštu pienu ir pakaitinkite karšto vandens vonelėje. Pyragą supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais, apipilstykite tirpintu sviestu ir padžiovinkite orkaitėje kol pagels.
Patiekdami valgyti sriubą pabalinkite pieno ir kiaušinio mišiniu, pabarstykite žalumynais. Atskiroje lėkštutėje patiekite džiūvėsėlius. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...