Demerara širdys
Jums prireiks:
(apie 40 vnt.)
Tešlai
200 g miltų
100 g Demerara cukraus
125 g sviesto
1 kiaušinio trynys
1 šaukštelį vanilės cukraus (su natūralia vanile)
Papuošimui
cukraus milteliai
žiupsnelis raudonų maistinių dažų
vanduo
Veiksmai:
Sumaišykite visus produktus ir užmaišykite tešlą. Sudėkite tešlą į plastikinį maišelį ir 1 valandai padėkite į šaldiklį.
Iškočiokite tešlą iki 2 mm storio ir išpjaukite širdies formas. Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitės viduryje 200°C apie 5 minutes. Po to širdeles ant padėklo atvėsinkite.
Iš cukraus miltelių, sumaišytų su maistiniais dažais, ir vandens pasigaminkite glajų ir juo papuoškite širdis.