Troškinta jautiena su lašinukais

Jums prireiks:
 1 kg jautienos, 
 100 g lašinukų, 
 morka,  
 svogūnas,  
 petražolės  šaknis, 
 druskos,  
 pipirų,  
 duonos plutos, 
 1 šaukštas miltų.
Veiksmai:
Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias įdėti lašinukų, morką, petražolės šaknį. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Tada mėsą surišti ir pakepti. Po to įdėjus duonos plutos, patroškinti. Išėmus mėsą, į padažą įpilti vandenyje išplaktus miltus ir dar 5 minutes pavirinti. Tada nukošti, pertrinti daržoves ir sudėti į padažą. Mėsą atrišti ir patiekti su padažu bei bulvėmis. Skanaus.
