Marinuota jautiena su lašinukais


Jums prireiks:

1 kg jautienos,
aliejaus,
100 g lašinukų,
grietinėlės,
1 šaukštas miltų.
Marinatui:
8 kadagio uogos,
mairūno,
lauro lapas,
4 sugrūsti gvazdikėliai,
1 gabalėlis saliero,
1 petražolės šaknis,
svogūnas,
4 šaukštai aliejaus,
acto,
druskos,
cukraus.

Veiksmai:

Mėsą sudėti į dubenį ir apibarstyti prieskonių mišiniu, užpilti acto. Taip mėsą palaikyti 3 dienas.
Tada prismaigstyti lašinukų, surišti. Po to pakepinti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą supilti vandenyje plaktus miltus, grietinėlę, pagardinti marinatu, pakaitinti ir perkošti. Tada mėsą supjaustyti ir patiekti su padažu bei bulvėmis. Skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...